Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2008

Ο πρωθυπουργός βλέπει... τηλεόραση!!!

Και τώρα πώς θα μαζέψουμε τα κομμάτια μας;
Αυτές τις ημέρες κατάλαβα ότι έχουμε πρωθυπουργό και κυβέρνηση, γενικότερα.
Επίσης, κατάλαβα και το ρόλο πρέπει να παίζει, σε μια χώρα, ο πρωθυπουργός.

Τον άκουσα να λέει, σε συνέντευξη, ότι είναι ενημερωμένος και έχει εικόνα, απ’ την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, στην Αθήνα και άλλες πόλεις της Ελλάδας, μετά τα επεισόδια, αφού αυτές τις ημέρες (όπως είπε ο ίδιος) έχει περάσει πολλές ώρες βλέποντας... τηλεόραση!!!
Επομένως γνωρίζει, τον τρόπο που καραστράφηκαν τα καταστήματα, τον τρόπο που λεηλατήθηκαν, τον τρόπο που προστάτεψε η αστυνομία, τις περιουσίες, τους κόπους και τις ζωές των πολιτών, παίζοντας το ρόλο, που σκηνοθέτησαν τα φωτεινά μυαλά, τα οποία καθοδηγούσαν τις... οργανωμένες ενέργειες των αστυνομικών, που σε πλήρη αμηχανία και μην ξέροντας τι να κάνουν, παρακολουθούσαν, ομολογουμένως από πολύ κοντά.

Γνωρίζει επίσης, ότι κινδύνεψαν ζωές σε κτίρια, που παραδόθηκαν στις φλόγες, γνωρίζει τους αστυνομικούς που πυροβόλησαν στον αέρα, που σημάδευαν τους μαθητές με τα όπλα για εκφοβισμό, γνωρίζει την άποψη και την αγανάκτηση των πολιτών, γνωρίζει ότι έχει αδύναμη, δειλή και τρομοκρατημένη κυβέρνηση, εξ’ αιτίας της οριακής κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας και της προοπτικής να «σκάσουν» και άλλα σκάνδαλα, με νέα πρόσωπα του θίασου.

Με λίγα λόγια, γνωρίζει τα πάντα, αφού τα έδειξε η... τηλεόραση!!!

Εκείνο που δεν γνωρίζει, είναι οι ταυτότητες αυτών των κουκουλοφόρων γνωστών «αγνώστων» (!!!), που οι ομάδες αποκατάστασης της τάξης, του κρατικού μηχανισμού, του οποίου ηγείται, τους παρακολουθούσαν, την ώρα που εκτελούσαν τις δικές τους εντολές, «ανήμπορες» να τους συλλάβουν!!!

Και ως καλός πρωθυπουργός, αδίστακτος τιμωρός των διαπλεκομένων, της διαφθοράς και της ρεμούλας, αμετανόητος εραστής της διαφάνειας και της αλήθειας, μαζί με τους άξιους συνεργάτες του και αφού τα επεισόδια, απ’ ότι φαίνεται (και μακάρι) τελειώνουν, κάνει «μνημόσυνο» με ξένα κόλυβα.
Πληρώνει μέρος των ζημιών που υπέστησαν οι επαγγελματίες, με χρήματα όλων των φορολογουμένων. Σαφώς και πρέπει να αποζημιωθούν αυτοί οι άνθρωποι, να βοηθηθούν προκειμένου να ξανασταθούν στα πόδια τους, αλλά δεν είναι δυνατόν να μη γκρινιάζουν οι υπόλοιποι, τη στιγμή που καλούνται, ως μη έχοντες, να πληρώσουν το «μάρμαρο» για κάτι που θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί, αν το μέγεθος της ανικανότητας του πρωθυπουργού και της ανοησίας των κεφαλών που βρίσκονται περί αυτόν, ήταν ελαφρώς μικρότερο.

Πώς να μη γκρινιάζεις όταν σου παίρνει 28 δις ευρω για να τα δώσει στους τραπεζίτες, σου βάζει 7 δις ευρω επιπλέον φόρους, αφήνει κάποια ρασοφόρα τρωκτικά, να παίζουν με κάποια δις ευρω δικά σου, παράγει Βουλγαράκηδες και Πελέκηδες και τόσους άλλους τους οποίους, ευκαιρίας δοθείσης, θα τους «γνωρίσουμε»;;;

Και ίσως, το χειρότερο απ’ όλα, μείνει στην ιστορία ως ο άνθρωπος που κατάφερε να κάνει πρωθυπουργό τον Γιωργάκη...

Αλλά, τι φταίει αυτός;;;
Η φύση και η μοίρα του τον έστειλε σε οικογένεια που η μόνη δουλειά που γνωρίζει, είναι η πολιτική.
Το μόνο που παράγει, είναι βουλευτές, υπουργοί και πρωθυπουργοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails