Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2008

Πρέπει να ψάξουμε, να μάθουμε, για να είμαστε προετοιμασμένοι...

Ίσως είναι καιρός να μη θεωρούμε τίποτε δεδομένο και τίποτε αδύνατον.

Ίσως ήρθε η ώρα να αφήσουμε την αμφιβολία και την αμφισβήτηση να στρέψουν τον καθένα μας, προς κατευθύνσεις τις οποίες μέχρι τώρα, θεωρούσαμε ανεδαφικές, παράξενες, γραφικές, αδύνατες, ανύπαρκτες, κατευθύνσεις που θεωρούσαμε ότι αφορούν μόνο σε «ψωνισμένα» μυαλά και άτομα.

Είναι καιρός να ξεφύγουμε ή τουλάχιστον να προσπαθήσουμε, απ’ το πνευματικό αυλάκι, μέσα στο οποίο κυλά η σκέψη μας. Ένα αυλάκι που με τόση προσοχή, ηθική βία και εκφοβισμούς, έχει φτιάξει επί αιώνες, το πολιτικό και θρησκευτικό κατεστημένο (αυτά τα δύο πάντα ήταν σφιχταγκαλιασμένα), με τα παραμύθια που παρουσιάζει ως αλήθειες, προσπαθώντας, με όποιον τρόπο μπορεί, να περιθωριοποιήσει τους σκεπτόμενους ανθρώπους, καθιστώντας το λόγο τους αντικείμενο χλευασμού, εκ μέρους της «μάζας», όπως θέλει να βλέπει την ανθρωπότητα και υψώνοντας τείχη σε πολύ μεγάλο μέρος της γνώσης και των πηγών της είτε απαξιώνοντας είτε κρύβοντάς τες.

Ευτυχώς ποτέ δεν μπόρεσε να επιτύχει την πλήρη καταστολή της παραγωγής σκέψεων, ούτε να κλείσει εντελώς τις διόδους διακίνησής τους, παρ’ όλα τα εξοντωτικά μέτρα που κατά καιρούς, είχε τη δυνατότητα να πάρει και έπαιρνε, σκληρά και απάνθρωπα, όπως αυτά του Μεσαίωνα.

Δυστυχώς όμως γι’ αυτό το κατεστημένο και γι’ αυτούς που το συντηρούν, ο κόσμος έχει «μικρύνει», τα μέσα πληροφόρησης έχουν πληθύνει και οι αποστάσεις έχουν μειωθεί χρονικά, με αποτέλεσμα να υπάρχουν ανεπιθύμητες γι’ αυτούς, διαρροές που τροφοδοτούν την αμφισβήτηση, κεντρίζουν την περιέργεια και αυξάνουν τους ανθρώπους που συνδυάζουν, σκέπτονται και... συμπεραίνουν.

Για παράδειγμα, ποιός ο λόγος να ιδρυθεί ο Σύνδεσμος Εξωπολιτικής, το 1978;

Ποιός ο λόγος να γίνει το 2005 στον Καναδά, Συμπόσιο Εξωπολιτικής, στο οποίο ο νομπελίστας Πολ Χέλιερ, είπε ότι τα ΑΤΙΑ είναι τόσο υπαρκτά, όσο και τα αεροπλάνα, εξέφρασσε ανησυχία για συνέπειες ενός διαγαλαξιακού (!!!) πολέμου καθώς και την άποψη ότι πρέπει να γίνει γνωστό αυτό στην ανθρωπότητα;





Ποιός ο λόγος να γίνει, στο νησί Κόναν της Χαβάης το 2006, παγκόσμια Διάσκεψη Εξωπολιτικής, στην οποία αξιολογήθηκαν στοιχεία που επιβεβαιώνουν (!!!) παρουσία εξωγήινων οντοτήτων στη γη και μάλιστα τόσο έντονη που να υπάρχει και σύναψη συμφωνιών μεταξύ αυτών και κάποιων κυβερνήσεων;;;






Ποιός ο λόγος, να υπάρχουν τελικά τόσες μυστικές υπηρεσίες οι οποίες έχουν σαν κύριο αντικείμενο τους εξωγήινους και οτιδήποτε αφορά σ’ αυτούς;

Αφού η επίσημη άποψη δεν δέχεται την ύπαρξή τους ή αμφιβάλλει γι’ αυτήν και όποιος μιλάει γι’ αυτούς χλευάζεται ή χαρακτηρίζεται «σαλεμένος», γιατί τόσος κόπος, έξοδα και μυστικές υπηρεσίες;





Για κάτι ανύπαρκτο;

Ή μήπως όχι;;;

6 σχόλια :

  1. Ωραίο post. Το κακό σήμερα είναι ότι με τόσες πληροφορίες που βομβαρδιζόμαστε δεν ξέρουμε τι να πιστέψουμε. Γι'αυτό το λόγο όμως πρέπει να αναπτύξουμε και την κρίση μας. Όσο για τους εξωγηίνους, δεν μπορεί κάπου στο αχανές σύμπαν, αν το πάρουμε με τις πιθανότητες θα υπάρχει ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε-η μου, σ' ευχαριστώ για το θετικό σχόλιο.
    Αυτό που λες είναι σωστό και είναι η λύση, για να καταλήξουμε σε ασφαλή συμπεράσματα. Η κρίση μας.
    Πρέπει να συνδυάζουμε τα γεγονότα και να τα εντάσσουμε στο γενικό γίγνεσθαι. Έτσι θα βρίσκουμε και τους λόγους για τους οποίους συμβαίνουν αλλά και πού οδηγούν.
    Μην αποκλείεις, να υπάρχουν άνθρωποι ή άλλης μορφής και δομής όντα, πολύ πολύ κοντά μας. Στη γειτονιά μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γειά σου γιαπετ. Ευχάριστο το blog σου. Είμαι αναγνώστης των σχολίων σου στο forum που γράφεις. Η μόνη ένσταση που έχω περί των βίντεο είναι η "πέτρα".

    Τελευταία έχω δει πολλά προϊόντα - "πειράματα" από εταιρείες που έχουν περίεργη συμπεριφορά.
    Δύσκολο να είναι πέτρα από τον Άρη, να έχει αυτην την συμπεριφορά , να την έχουν φέρει από κει και απλά μερικά παιδάκια να παίζουν με αυτή. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γειά σου φίλε μου.
    Χαίρομαι που βρίσκεις καλό το blog, όπως χαίρομαι όταν διάφοροι φίλοι και φίλες, συζητούν μαζί μου.

    Επίσης θεωρώ τιμή μου, που διαβάσεις τα μηνύματά μου στο "esoterica".

    Για το βιντεο με την πέτρα, έχεις δίκαιο, το έβαλα σαν παράξενο "κατασκεύασμα", επειδή μου φάνηκε περίεργο.

    Συμφωνώ οτι σε κάτι τέτοιο δεν θα είχαν πρόσβαση παιδάκια, ακόμη κι αν ήταν... "Μπουσάκια".

    Ελπίζω κι άλλοι φίλοι να αναρωτηθούν μαζί μου, για ότι θεωρούν άξιο προσοχής και σκέψης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε γιάπετ καλημέρα και Καλή Χρονιά.
    Κατά καιρούς στον Άρη έχουν φωτογραφιθεί πολλές παράξενες μορφές, μία από αυτές είναι η καθιστή γυναικεία φιγούρα που δείχνει το βιντεάκι, κάποια άλλη στιγμή φωτογράφισαν σε βράχια μία μορφή που μοιάζει με Αιγυπτιακό γλυπτό σαν τον Όσιρι(την συγκεκριμένη φώτο μπορείς να την δεις στο "επιστήμη διάστημα" στο esoterica).
    Ο Άρης σαν πλανήτης κρύβει πολλά μυστικά.
    Αν σκεφτούμε κάποια στοιχεία που έχει π.χ η ύπαρξη νερού, τότε φτάνουμε στο συμπέρασμα ότι κάποια στιγμή φιλοξένησε ζωή, ανεξάρτητα του τι είδος ζωή ήταν αυτή (εξεληγμένη μορφή ή απλώς μικροβιακή), και ανεξάρτητα αν όλες αυτές οι μορφές που έχουν φωτογραφιθεί είναι υπαρκτές, ή απλώς είναι παιχνιδίσματα του φακού με το φως και την σκιά.
    keraynos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλή χρονιά σε σένα και σε όποιον αγαπάς φίλη μου Κεραυνέ.

    Πράγματι ο γειτονικός μας πλανήτης κρύβει μυστικά, αλλά με τη γνώση που μας "παρέχουν", όλα, εκτός ατμόσφαιρας της Γης, παράξενα είναι...

    Λέγεται ότι ο πολιτισμός του Άρη, καταστράφηκε πριν από (μόλις) χίλια χρόνια, από λάθη (;;;) των επιστημόνων του!!!

    Επίσης ότι οι εναπομείναντες κάτοικοί του, προσπαθούν να επιβιώσουν στο εσωτερικό του, μετά την καταστροφή της ατμόσφαιράς του, διατηρώντας μεγάλο μέρος της τεχνολογίας που είχαν αναπτύξει.

    Ελκυστική θεωρία και ίσως παράδειγμα προς αποφυγήν, αν πιστέψουμε τις πληροφορίες που μας διοχετεύουν σχετικά με το μέλλον της ατμόσφαιρας του δικού μας πλανήτη.

    Αν είναι γεγονός η κοσμοσυρροή στο πλανητικό μας σύστημα, τότε πρέπει να καταλάβουν οι "άρχοντες" ότι έρχεται, ίσως, η σειρά μας και να αντισταθούν στον πειρασμό ή στις εντολές που εκτελούν και να αφήσουν τις πληροφορίες να φθάσουν και σ' εμάς, τους goyim.

    Η εποχή που όλα ήταν παιγνιδίσματα του φωτός ή μετεορίτες ή κι εγώ δεν ξέρω τι, έχει περάσει και αντί να χλευάζουμε και να κοροϊδεύει ο ένας τον άλλο, καλό θα ήταν να γνωρίσουμε...

    Νομίζω ότι θα πρέπει να δούμε τη Γη μας ως κομμάτι του κοσμικού σώματος και να προσπαθήσουμε να αποκαταστήσουμε την αρμονία, την οποία, εδώ και χιλιάδες χρόνια, παλεύει να τη διατηρήσει, μόνη της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails