Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2009

ΧΑΙΡΕ ΚΑΙΣΑΡ...

Και δεν του φαίνεται του Άρη ότι είναι τόσο καλο(πολυ)φαγάς.

Μα καλά... Σαράντα (40)!!! άτομα το δυναμικό της κουζίναςτου υπουργείου παιδείας;
Ποιός έγινε υπουργός;

Ο... Πάγκαλος;

Τρώει τόσο πολύ αυτό το παιδί, ο Άρης;

Ας πούμε ότι στο υπ. τουρισμού, έμπαινε και κάποιος VIP για κάποια συμφωνία, αφού υποτίθεται ότι προσέχουμε τη βαριά μας βιομηχανία, που είναι ο τουρισμός.

Καλό θα ήταν και πολύ "σικ" οι συζητήσεις να γίνονται εν μέσω ενός καλού γεύματος, διότι ως γνωστόν, νηστικό αρκούδι δεν χορεύει, αλλά στο παιδείας, ποιούς θα τραπεζώνει;
Τον πρόεδρο της ΟΛΜΕ ή τις αντιπροσωπείες μαθητών και φοιτητών;

Εκτός εάν επειδή είναι και... θρησκευμάτων, σκέφτηκε ο νέος υπουργός, ότι μπορεί να δεχτεί τίποτε Εφραιμούληδες και Αρσένιους και για να τους κάνει καλή εντύπωση, θα πρέπει να έχει και κάτι τις για να τους τρατάρει.

Όμως Άρη μου, αυτοί οι "ιερομόναχοι" απέχουν απ' τα εγκόσμια, δεν το έχεις καταλάβει τόσον καιρό;
Τον περισσότερο καιρό, νηστεύουν. Ή όχι;

Διάγουν μια λιτή και απέριτη ζωή, γεμάτη στερήσεις και αυταπάρνηση. Ή όχι;

Αισθάνονται πολύ άβολα σε χλιδάτο περιβάλλον και το στομάχι τους είναι ασυνήθιστο σε λουκούλια, χορταστικά γεύματα. Ή όχι;

Μήπως θέλεις να τους κολάσεις τους αγίους αυτούς ανθρώπους;

Οπότε κύριε υπουργέ εθνικής παιδείας και θρησκευμάτων, Άρη μου, αν τους χρησιμοποιείς για πάρτι σου, προβλέπω σε πολύ λίγο χρόμο, να μπαίνεις στη διαδικασία δημιουργίας υπερσύγχρονου γυμναστηρίου, δίπλα στην κουζίνα "σου".

Θα πρέπει με κάποιον τρόπο να "καις" τις θερμίδες τις οποίες θα παράγει ο μόχθος των σαράντα !!! ανθρώπων που αποτελούν το προσωπικό το οποίο έχει την ευθύνη της συντήρησής σου.

Φτου φτου σ(κ)ό(ρ)δα...

2 σχόλια :

  1. Όπως καταλαβαίνεις φίλε μου γιαπετ, για άλλη μία φορά χρήματα δεν θα δοθούν για την παιδεία, γιατί αυτή τη φορά θα πάνε στην ακολουθία του υπουργού παιδείας, και σε χαβιάρι μπελούγκα, αστακούς, ή οτιδήποτε άλλο νηστίσιμο τους έχει διδάξει ότι πρέπει να τρώνε για να είναι ταπεινοί, ο άλλος τομέας του υπουργείου...το θρησκείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και όχι μόνο καλή μου φίλη Κεραυνέ και όχι μόνο.

    Πάει και το Βατοπέδι, πέρασε στην ιστορία, κανείς δεν έφταιξε, κανείς δεν κατάλαβε, κανείς δεν έκανε κάτι μεμπτό, κανείς δεν έχασε και κανείς δεν κέρδισε, αφού δεν έγινε τίποτε...

    Αν σε λίγο, σκάσει το επόμενο μοναστήρι (που θα σκάσει), κανείς δεν θα παραξενευτεί, κανείς δεν θα σκεφθεί ότι έγινε κάτι, αφού θα υπάρχαι το... "δεδικασμένο".

    Και ζήσανε εκείνοι καλά κι εμείς καλλίτερα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails