Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Βρισκόμαστε σε εργαστηριακό έλεγχο;;;;;

Είναι η πατρίδα μας, αυτήν την περίοδο, υποκείμενο εργαστηριακού ελέγχου;

Αποτελεί το "πειραματόζωο" για μετρήσεις νέων τακτικών πολέμου και προσπάθειας μαζικής εξόντωσης;

Αντικαθιστούν, σιγά-σιγά, οι τεχνοκράτες τους στρατηγούς;

Ποιά είναι τα κριτήρια με τα οποία έγινε η επιλογή της χώρας μας, ώστε να υποστεί τη βάσανο των νέων μεθόδων πολέμου, που είναι πιο οικονομικές, πιο αποτελεσματικές και με μεγαλύτερης χρονικής διάρκειας συνέπειες, από ένα βομβαρδισμό;

Και το κυριότερο, ο επιτιθέμενος δεν κινδυνεύει, απ' την όποια άμυνα, όσο στα πεδία των μαχών που μπορεί να υποστεί και ήττες, που θα έχει, σίγουρα, απώλειες και εξ' ίσου σίγουρα, έξοδα...
Ένας κονδυλοφόρος, που κοστίζει 50 λεπτά, μπορεί να κάνει μεγαλύτερη ζημιά από μία βόμβα που κοστίζει χιλιάδες ευρώ...

Αναρωτιέμαι μήπως ο οικονομικός πόλεμος αποτελεί συστατικό ενός νέου τρόπου αλληλοεξόντωσης των ανθρώπων, μαζί με τον μετεωρολογικό, τον ψυχοτρονικό, τον βακτηριδιακό κλπ. κλπ.

Όμως γιατί η Ελλάδα;;;;;;

Ούτε το μεγαλύτερο δημοσιονομικό έλλειμμα έχει, ούτε επηρεάζει το ευρώ, ούτε βαριά βιομηχανία που να καθορίζει διεθνή πράγματα, ούτε τα πετρέλαιά της μπορεί να εξορύξει μόνη της, ούτε είναι Η πολεμική μηχανή, που να φοβίζει κατεστημένα.

Τι προσπαθεί να χτυπήσει λοιπόν, το διεθνές κατεστημένο;;;

Κατά τη γνώμη μου, το μόνο που διαθέτει είναι η "κοιμισμένη" δυνατότητα και ικανότητα να παράγει στοχασμό, πολιτισμό και φιλόσοφική σκέψη, με μια λέξη "Ελληνισμό".

Ελληνική κοσμοθέαση.

Και, ίσως, αυτό να αποτελεί το μοναδικό εμπόδιο σε κάθε είδους σκοτεινά, ανίερα σχέδια είτε σε φυσικό είτε σε μεταφυσικό επίπεδο!!

Ο Κίσινγκερ, ο εβραίος κάτοχος του Νόμπελ "ειρήνης", κάποτε, είχε πει ότι για να χτυπηθούν οι Έλληνες (γιατί άραγε;) θα πρέπει να θιγεί ο πολιτισμός τους, οι παραδόσεις τους και η θρησκεία τους...

Αγνοούσε ή προσποιήτο ότι αγνοούσε, όμως, ότι αναφερόταν στο ... αδύνατο, αγνοούσε τη γονιδιακή και μοριακή μνήμη.
Αγνοούσε ότι η θρησκεία των Ελλήνων χτυπήθηκε και χτυπιέται ακόμη, εδώ και 17 αιώνες, από μια εβραϊκή αίρεση που επινοήθηκε από μία κάστα διανοουμένων εβραίων, με σκοπό να επιβληθεί στη Ρωμαϊκή αυτοκρατορία.

Αν δεν τα αγνοούσε αυτά, θα προσπαθούσε να βρει κάτι άλλο προκειμένου να εικάσει τον ευσεβή του πόθο αλλά και φόβο.

Μπορεί τα αλλεπάλληλα, καλά οργανωμένα χτυπήματα στην ιστορία των Ελλήνων, να είναι λόγος του σημερινού τους λήθαργου, όμως, δεν έχουν καταφέρει τη φυσική τους εξόντωση, όπως ανάγλυφα και με βουβό στόμφο καταδεικνύει η ίδια ιστορία, κατά καιρούς.

Παρ' όλο που η θρησκεία των Ελλήνων χτυπήθηκε άνανδρα, βάναυσα και απάνθρωπα με ιδιαίτερη βαρβαρότητα, παρ' ότι αντικαταστάθηκε απ' το παραμύθι του εβραιοχριστιανισμού, παρ' όλο που βρίζονται, ακόμη και σήμερα, οι Έλληνες μέσα στους χριστιανικούς ναούς και... σταυροκοπιούνται, χωρίς να αντιλαμβάνονται τι ακούνε, το μόνο που πέτυχαν, σ' αυτα τα 1700 χρόνια, είναι να κοιμήσουν αυτό που ήθελαν να εξαλείψουν.

Και, απ' ό,τι φαίνεται, οι προσπαθειες συνεχίζονται, προσαρμοσμένες στην εποχή....

ΟΜΩΣ, ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ, ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΥΠΝΟ, ΝΟΜΟΤΕΛΙΑΚΑ, ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails