Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ... ΠΡΟΣΟΧΗ...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ !!!!!

Σας καλούμε όλους τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό, στο δημόσιο τομέα, συνταξιούχους και όλους τους πολίτες της Ελλάδας από όλη τη χώρα το Σάββατο στις 29 Μαΐου 2010 και ώρα 12:00 στην πλατεία Συντάγματος να υψώσουμε την φωνή και τα πανό μας ενάντια στην ατιμωρησία των πολιτικών και των διαπλεκομένων που οδήγησαν την Ελλάδα στην σημερινή κατάσταση.

Αυτό το κάλεσμα έλαβα με e-mail, από φίλη και είδα ότι είναι δημοσιευμένο σε πολλά sites.

Επειδή συμφωνώ με τη φιλοσοφία του, αλλά διακρίνω και την επικινδυνότητα να γίνει αφορμή εκμετάλλευσης, από διάφορους οι οποίοι θα προσπαθήσουν να αξιοποιήσουν, προς ίδιον όφελος, τα συναισθήματα του απλού θιγόμενου πολίτη, καθώς και τη, δίκαια οργισμένη φωνή του, έχω τη γνώμη ότι θα πρέπει, όσοι θα είμαστε παρόντες στις 29 Μάη στο Σύνταγμα, να διαδηλώνουμε το δίκιο μας και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ να περιφρουρούμε ΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΊΑ ΜΑΣ για να την προφυλάξουμε από τυχόν έκτροπα, που οι επαγγελματίες θα έχουν εντολή να δημιουργήσουν, με σκοπό να αμαυρώσουν ΚΑΙ ΠΑΛΙ μια ειρηνική αλλά πιεστική διαδήλωση.

Μη δώσουμε λοιπόν, αφορμή στα σκοτεινά κέντρα παραεξουσίας, να μας χρεώσουν για δήθεν άσχημη εικόνα της χώρας στο εξωτερικό, για δήθεν παρακώλυση τουρισμού και τελικά και αυτήν ακόμη την αποτυχία της «««βοήθειας»»» των «««αλτρουιστών»»» του ΔΝΤ και της ΕΕ.

Στόχος μας να είναι να δείξουμε σε όλους ότι:

Δεν περνάνε πλέον, τα τετελεσμένα γεγονότα στο λαό.

Όχι στον άνισο και άδικο καταμερισμό συνεπειών.

Όχι στα τεχνητά αδιέξοδα περί μονοδρόμων και στα ψευτοδιλήμματα του στιλ «ή πληρώΝΕΤΕ αυτά που κλέψΑΜΕ ή καταστρέφεται η χώρα μας».

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.

ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ.

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ.



Φίλοι bloggers, όσοι θέλετε και το θεωρείτε χρήσιμο, αναδημοσιεύστε το κάλεσμα, εφιστώντας την προσοχή και τονίζοντας τη λεπτότητα του θέματος και τον κίνδυνο να αξιοποιηθεί από επιτήδειους προς κάθε κατεύθυνση.

Σημ. Οι προσθήκες, στο μήνυμα που κυκλοφορεί, είναι δικές μου.

2 σχόλια :

  1. βραβείο από εμένα για εσένα (τι να κάνω μου τα δίνουν και πρέπει κι εγώ να τα μοιράσω) φιλιά
    http://www.tallamarh.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ώστε, βραβείο από τη Μαίρη…
    …γι αυτό χάθηκες από μένα, που δεν σου έδωσα ποτέ βραβείο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails